I Denne Artikkelen:

Vinterferien kan være en polariserende blanding av blandede meldinger: På den ene siden bør du ha og få mange ting, men på den andre må du løse for å ha mindre av det. Med nyttårsoppløsninger og vårrengjøring nærmere enn vi kanskje tror, ​​er det verdt å vurdere å lage rom i livet ditt for de tingene du virkelig vil ha i den.

Noen organisatoriske trendsettere anbefaler å begynne å avklare ved å trimme 10 prosent av dine eiendeler. Andre foreslår at du starter en takknemålsdagbok for å ødelegge ditt vedlegg til materialismen generelt. Men hvis alt som høres litt ønskelig til deg, Leilighetsterapi har et annet alternativ. Hvis du ønsker å avklare, opprett en handleliste. Listen er ikke for deg selvfølgelig - det er for organisasjoner som trenger dine donasjoner.

Skoler, matbanker og militærpersonell har alltid lister over mest trengte gjenstander gjennom hele året. Noen av dem trenger å være ny som standard - ikke gi bort brukte sokker eller halvfabrikatposer med stiksamling, selv om sokker ofte er topplister for donasjoner. Og det er verdt å donere uåpnede (les: nyinnkjøpte) ting som feminine produkter eller dagligvarer som peanøttsmør. Men hvis du har binged på kunstforsyninger, bare for å innse at du aldri kommer til å bruke dem, bør du vurdere å finne et nytt hjem for dem et sted. Søk Leilighetsterapi's liste eller se om de lokale organisasjonene dine har egen tilgjengelig. Hvis du kan angripe din egen rot med en endegame i tankene, kan du finne hele prosessen måten mer tilfredsstillende.


Video: TRYKKE PÅ KNAPPER! - Minecraft: The Little Clay Box