I Denne Artikkelen:

Ingen liker en lærers kjæledyr, en brownnoser eller en suge opp. Ikke bare er de irriterende, de har vist seg å forstyrre kontosammenheng aktivt. Det er ikke slutten av litanyet, men: Ny forskning viser at det ikke er så bra å kysse opp for kvaliteten på arbeidet ditt.

Professorer ved Oregon State University har nettopp lansert en studie som trekker en sammenheng mellom å forfølge deg selv til sjefen og dårlig oppførsel mot dine kolleger og dine ansvarsområder. Den grunnleggende versjonen er det som prøver å være koselig opp til myndighet - om det er ved smiger, i samsvar med en sjefs mening, eller foretrekker - vindes opp som en stor drenering på din mentale energi. Når du føler deg sapped, slår du bort tid på nettet, snapper på medarbeidere, hopper over møter eller andre asociale arbeidshendelser.

Dette gjenspeiler forskning som ble publisert i høst, og så ut til misbrukende sjefer. Hvis din veileder bereder deg eller lett mister sin temperament, er det sannsynlig fordi de ikke klarer å opprettholde den mentale energien for å undertrykke den. (Det er absolutt ikke en unnskyldning, selvfølgelig.)

Hvis du er bekymret for at dette beskriver deg, finne ut hvor du faller på spekteret. Ikke bekymre deg for ting som stemmen din har skiftet rundt sjefen din - det er normalt. Og hvis du faller bak på jobben fordi livet ditt egentlig faller fra hverandre, er det all grunn til å få deg den hjelpen du trenger.

Oregon State forskerne fant at oppmerksomhet når du er utarmet, kan hjelpe deg med å legge merke til når du skal ta en mindre innblanding, for eksempel å ta en matbit eller ta en tur utenfor. Enda viktigere, kanskje, er hvordan ledere håndterer innledende ansatte. Bruk positiv forsterkning for atferdene du ønsker å oppmuntre, og ikke belønn de som du ser, er avbrudd eller arbeidsplassavvikende. Det er aldri en feil tid å sette riktige grenser, og det vil alltid betale utbytte for lenge.


Video: Game Theory: Super Smash Bros Ultimate Ending EXPLAINED | World of Light True Ending